KANAPŪKIS Amalas 20 g.
- Informacinis lapelisArbatos paruošimas.
Amalų arbata ruošiama kiek kitaip nei įprastos žolelių arbatos. Dėl jautrių veikliųjų medžiagų ji dažniausiai užpilama šaltu vandeniu ir paliekama per naktį (6–8 val.), o vėliau truputį pašildoma, bet neužverdama. Tokiu būdu išsaugoma daugiau biologiškai aktyvių junginių. Arbata rekomenduojama gerti mažomis porcijomis – po stiklinę per dieną. Ji gali padėti palaikyti normalų kraujospūdį, pagerinti savijautą esant širdies permušimams ar nerimui.
KANAPŪKIS Amalas 20 g.
Daugiau informacijos
Prekės kodas: 109113
Gamintojas: Ūkininkas Kęstutis Zinkevičius
Amalas turi gausybę biologiškai aktyvių medžiagų: lektinų, viskotoksinų, flavonoidų, fenolinių rūgščių, terpenoidų bei mineralų.
Rekomenduojami produktai
- Informacinis lapelisArbatos paruošimas.
Amalų arbata ruošiama kiek kitaip nei įprastos žolelių arbatos. Dėl jautrių veikliųjų medžiagų ji dažniausiai užpilama šaltu vandeniu ir paliekama per naktį (6–8 val.), o vėliau truputį pašildoma, bet neužverdama. Tokiu būdu išsaugoma daugiau biologiškai aktyvių junginių. Arbata rekomenduojama gerti mažomis porcijomis – po stiklinę per dieną. Ji gali padėti palaikyti normalų kraujospūdį, pagerinti savijautą esant širdies permušimams ar nerimui.



