KANAPŪKIS Levandų arbata 20 g.
- Informacinis lapelisŠis gėrimas išsiskiria subtiliu, šiek tiek saldžiu, tačiau kartu ir švelniai karstelėjusiu skoniu bei intensyviu žydinčios pievos aromatu.
Kaip paruošti levandų arbatą?
Norint pasigaminti gardžią levandų arbatą, pakanka 1–2 arbatinių šaukštelių džiovintų levandų žiedų. Juos užpilkite 90–95 °C vandeniu ir palikite pritraukti 5–8 minutes.
KANAPŪKIS Levandų arbata 20 g.
Daugiau informacijos
Prekės kodas: 108581
Gamintojas: Ūkininkas Kęstutis Zinkevičius
Levandų arbata – aromatingas, švelnus gėrimas, gaminamas iš džiovintų levandų (Lavandula angustifolia) žiedų.
Rekomenduojami produktai
- Informacinis lapelisŠis gėrimas išsiskiria subtiliu, šiek tiek saldžiu, tačiau kartu ir švelniai karstelėjusiu skoniu bei intensyviu žydinčios pievos aromatu.
Kaip paruošti levandų arbatą?
Norint pasigaminti gardžią levandų arbatą, pakanka 1–2 arbatinių šaukštelių džiovintų levandų žiedų. Juos užpilkite 90–95 °C vandeniu ir palikite pritraukti 5–8 minutes.



