Mano krepšelis

NOBL NUTRITION PRO WHEY pieno išrūgų baltymai, šokolado skonio, be laktozės, 1000G
Informacinis lapelis

NOBL PRO WHEY baltymai ypač gausus esminių amino rūgščių (EAA – angl. BCAA) - leucino, izoleucino, valino, histidino, lizino, metionino, fenilalanino, treonino, triptofano - ir tai veiksmingiausias amino rūgščių kompleksas, kuris skatina baltymų sintezę, raumens augimą ir atsigavimą po fizinio krūvio. Leucinas, izoleucinas, valinas (BCAA) - šakotosios grandinės amino rūgštys, priskiriamos esminių amino rūgščių grupei, kurių organizmas pats nepasigamina ir turi gauti su maistu.

NOBL PRO WHEY proteino gamyboje naudojamas saldiklis yra sukralozė. Sukralozė yra malonaus skonio, saldus, gerai tirpstantis vandenyje, nesuyrantis kaitinant (verdant, pasterizuojant ar sterilizuojant aukšta temperatūra) dirbtinis saldiklis. Sukralozė yra 600 kartų saldesnė už cukrų, du kartus už sachariną bei tris - už aspartamą, tačiau neturi nė vienos kalorijos, bet gėrimuose suteikia saldumo, taip pagerindama jų skonį. Maždaug 85% suvartotos sukralozės organizmas neįsisavina, o įsisavinta dalis pašalinama iš organizmo paros bėgyje. Dėl šios savybės, taip pat dėl to, jog saldiklis nepatenka į placentą ir motinos pieną, nesukelia insulino išsiskyrimo, sukralozė leidžiama vartoti nėščiosioms, vaikams bei diabetikams.

Sukralozė yra vienas populiariausių saldiklių, naudojamų sportinių papildų industrijoje, tačiau ji puikiai tinka dėti vietoje cukraus ir į kavą ar arbatą.

NOBL PRO WHEY - išrūgų baltymų proteinas, gaunamas iš pieno išrūgų. Apie 90 % naudojamo pieno virsta išrūgomis sūrio gamybos procese, gaminant fermentinį sūrį, varškę, saldžiarūgštį sūrį, kazeiną. Išrūgos taip pat susidaro perdirbant karvių, ožkų, avių ir kupranugarių pieną.

Dėl itin gero tirpumo išrūgos lengvai įmaišomos į daugumą skysčių, todėl išrūgų baltymai yra žymiai lengviau ir greičiau pasisavinami nei kiti baltymai. Taip pat išrūgų baltymai turi itin didelę biologinę vertę – didelė pasisavinta jų dalis pasilieka organizme. Naujų tyrimų duomenys rodo, kad išrūgų baltymai naudingi ne tik siekiant sportinių rezultatų, bet ir turi įtakos mažinant tam tikrų vėžio formų atsiradimo riziką, sureguliuojant kraujo spaudimą, sustiprinant imuninę sistemą.

Pieno išrūgų proteinas (nesvarbu ar tai koncentrato, izoliato arba kartais net hidrolizato forma) yra naudojamas kaip baltyminis sportuojančių žmonių maisto papildas, t.y., išrūgų baltymai naudojami prisotinti skeletines raumenų ląsteles amino rūgštimis, kurios yra reikalingos raumenims augti (atsistatant po treniruočių, arba miego metu) ir apsaugoti nuo baltymų katabolizmo proceso (organizme vykstančios medžiagų apykaitos reakcijos, kurios metu, panaudojant deguonį, angliavandeniai, riebalai ir baltymai yra suskaidomi į mažesnes molekules, skirtas kaupti arba panaudoti organizmo reikmėms).

Rekomenduojame NOBL PRO WHEY (pieno išrūgų baltymai) proteinas puikiai tiks visiems atletams ir sportuojantiems asmenims. Baltymų suvartojimas prisideda prie liesos raumeninės masės augimo ir raumenų atsistatymo. Išrūgų proteinas greitai pasisavinamas, todėl būtų idealu, jeigu jį vartotumėte po treniruotės, tačiau jeigu neturite tokios galimybės, vartokite prieš treniruotę (likus 30 min.) arba bet kuriuo paros metu, kad padidintumėte suvartojamų baltymų kiekį. Šis produktas turėtų būti derinamas su aktyviu gyvenimo būdu bei subalansuota mityba. Tinka vegetarams.

MAISTINGUMO DEKLARACIJA (ŠOKOLADO SKONIO): 100 g / 30 g
ENERGETINĖ VERTĖ:1608 kJ / 382 kcal | 482 kJ / 115 kcal
RIEBALAI:5,5 g / 1,7 g
IŠ KURIŲ SOČIŲJŲ RIEBALŲ RŪGŠČIŲ:3,2 g / 0,9 g
ANGLIAVANDENIAI:11 g / 3,3 g
IŠ KURIŲ CUKRŲ:3,1 g / 0,9 g
BALTYMAI:74,3 g / 22,3 g
DRUSKA (TIK NATŪRALIAI ESANTI ŽALIAVOSE):0,36 g / 0,11 g
PAPILDOMA INFORMACIJA
SUDEDAMOS DALYS97 % pieno išrūgų baltymų koncentrato milteliai, sausainių skonio kvapioji medžiaga, saldiklis sukralozė.
ALERGENAISudėtyje yra pieno ir jo produktų. Gali būti sojų ir jų produktų pėdsakų.
VARTOJIMAS30 g miltelių sumaišykite su 200 ml vandens, arba pieno ir gerai išplakite.
NOBL NUTRITION PRO WHEY pieno išrūgų baltymai, šokolado skonio, be laktozės, 1000G
24,99€
Tik užsakant internetu
Likutis 10+
Daugiau informacijos
Prekės kodas: 46078
Forma: Milteliai
Pakuotė: N1
Nemokamas pristatymas į vaistinę
Pristatymas iki 10 d.d.
350+ nemokamo atsiėmimo vietų Lietuvoje
Informacinis lapelis

NOBL PRO WHEY baltymai ypač gausus esminių amino rūgščių (EAA – angl. BCAA) - leucino, izoleucino, valino, histidino, lizino, metionino, fenilalanino, treonino, triptofano - ir tai veiksmingiausias amino rūgščių kompleksas, kuris skatina baltymų sintezę, raumens augimą ir atsigavimą po fizinio krūvio. Leucinas, izoleucinas, valinas (BCAA) - šakotosios grandinės amino rūgštys, priskiriamos esminių amino rūgščių grupei, kurių organizmas pats nepasigamina ir turi gauti su maistu.

NOBL PRO WHEY proteino gamyboje naudojamas saldiklis yra sukralozė. Sukralozė yra malonaus skonio, saldus, gerai tirpstantis vandenyje, nesuyrantis kaitinant (verdant, pasterizuojant ar sterilizuojant aukšta temperatūra) dirbtinis saldiklis. Sukralozė yra 600 kartų saldesnė už cukrų, du kartus už sachariną bei tris - už aspartamą, tačiau neturi nė vienos kalorijos, bet gėrimuose suteikia saldumo, taip pagerindama jų skonį. Maždaug 85% suvartotos sukralozės organizmas neįsisavina, o įsisavinta dalis pašalinama iš organizmo paros bėgyje. Dėl šios savybės, taip pat dėl to, jog saldiklis nepatenka į placentą ir motinos pieną, nesukelia insulino išsiskyrimo, sukralozė leidžiama vartoti nėščiosioms, vaikams bei diabetikams.

Sukralozė yra vienas populiariausių saldiklių, naudojamų sportinių papildų industrijoje, tačiau ji puikiai tinka dėti vietoje cukraus ir į kavą ar arbatą.

NOBL PRO WHEY - išrūgų baltymų proteinas, gaunamas iš pieno išrūgų. Apie 90 % naudojamo pieno virsta išrūgomis sūrio gamybos procese, gaminant fermentinį sūrį, varškę, saldžiarūgštį sūrį, kazeiną. Išrūgos taip pat susidaro perdirbant karvių, ožkų, avių ir kupranugarių pieną.

Dėl itin gero tirpumo išrūgos lengvai įmaišomos į daugumą skysčių, todėl išrūgų baltymai yra žymiai lengviau ir greičiau pasisavinami nei kiti baltymai. Taip pat išrūgų baltymai turi itin didelę biologinę vertę – didelė pasisavinta jų dalis pasilieka organizme. Naujų tyrimų duomenys rodo, kad išrūgų baltymai naudingi ne tik siekiant sportinių rezultatų, bet ir turi įtakos mažinant tam tikrų vėžio formų atsiradimo riziką, sureguliuojant kraujo spaudimą, sustiprinant imuninę sistemą.

Pieno išrūgų proteinas (nesvarbu ar tai koncentrato, izoliato arba kartais net hidrolizato forma) yra naudojamas kaip baltyminis sportuojančių žmonių maisto papildas, t.y., išrūgų baltymai naudojami prisotinti skeletines raumenų ląsteles amino rūgštimis, kurios yra reikalingos raumenims augti (atsistatant po treniruočių, arba miego metu) ir apsaugoti nuo baltymų katabolizmo proceso (organizme vykstančios medžiagų apykaitos reakcijos, kurios metu, panaudojant deguonį, angliavandeniai, riebalai ir baltymai yra suskaidomi į mažesnes molekules, skirtas kaupti arba panaudoti organizmo reikmėms).

Rekomenduojame NOBL PRO WHEY (pieno išrūgų baltymai) proteinas puikiai tiks visiems atletams ir sportuojantiems asmenims. Baltymų suvartojimas prisideda prie liesos raumeninės masės augimo ir raumenų atsistatymo. Išrūgų proteinas greitai pasisavinamas, todėl būtų idealu, jeigu jį vartotumėte po treniruotės, tačiau jeigu neturite tokios galimybės, vartokite prieš treniruotę (likus 30 min.) arba bet kuriuo paros metu, kad padidintumėte suvartojamų baltymų kiekį. Šis produktas turėtų būti derinamas su aktyviu gyvenimo būdu bei subalansuota mityba. Tinka vegetarams.

MAISTINGUMO DEKLARACIJA (ŠOKOLADO SKONIO): 100 g / 30 g
ENERGETINĖ VERTĖ:1608 kJ / 382 kcal | 482 kJ / 115 kcal
RIEBALAI:5,5 g / 1,7 g
IŠ KURIŲ SOČIŲJŲ RIEBALŲ RŪGŠČIŲ:3,2 g / 0,9 g
ANGLIAVANDENIAI:11 g / 3,3 g
IŠ KURIŲ CUKRŲ:3,1 g / 0,9 g
BALTYMAI:74,3 g / 22,3 g
DRUSKA (TIK NATŪRALIAI ESANTI ŽALIAVOSE):0,36 g / 0,11 g
PAPILDOMA INFORMACIJA
SUDEDAMOS DALYS97 % pieno išrūgų baltymų koncentrato milteliai, sausainių skonio kvapioji medžiaga, saldiklis sukralozė.
ALERGENAISudėtyje yra pieno ir jo produktų. Gali būti sojų ir jų produktų pėdsakų.
VARTOJIMAS30 g miltelių sumaišykite su 200 ml vandens, arba pieno ir gerai išplakite.
Pirkėjai, pirkę šią prekę, taip pat įsigijo
item.Title
Nelaukiamas stresas: požymiai, pasekmės ir valdymo būdai
Skaityti daugiau
item.Title
ATGAL Į MOKYKLĄ BE STRESO - NUO KOKIŲ VAIKŲ LIGŲ SAUGOTIS?
Skaityti daugiau
item.Title
Viskas, ką reikia žinoti apie imuniteto stiprinimą
Skaityti daugiau