NORSAN OMEGA-3 VEGAN, 100 ml
“Omega-3 Vegan” sudėtyje yra grynas jūros dumblių aliejus. Aliejus išgaunamas iš mikrodumblių Schizochytrium sp. Tai mikroskopinis dumblis, besimaitinantis tik organinėmis ir augalinėmis medžiagomis, pavyzdžiui, negyvais lapais. Mikrodumbliuose Schizochytrium sp. ypač gausu Omega-3 DHR (DHA) ir EPR (EPA) jūrinių riebalų rūgščių. Taigi, jis puikiai tinka “Omega-3 Vegan” aliejui gaminti.
Gamybos procesas yra tvarus ir ekologiškas. Jūrų mikrodumbliai, kuriuos naudojame “Omega-3 Vegan” produktui gaminti, nėra iš jūros, jie auginami dideliuose rezervuaruose, kuriose yra dirbtinis jūros vanduo. Tai taupo išteklius ir išsaugo žuvies maistinę bazę. Tokiu būdu mes nesikišame į natūralią jūros ekosistemą, o žuvų ir krilių maisto atsargos lieka nepaliestos.
“Omega-3 Vegan” yra 100% augalinis produktas, be žuvies ar kitų gyvūninės kilmės ingredientų. Jis idealiai tinka vegetarams ir veganams. Jūrinės Omega-3 riebalų rūgštys yra iš jūrinių mikrodumblių Schizochytrium sp.
Mūsų dumblių aliejaus ir kapsulių gamyba yra atskirta nuo kitų mūsų produktų gamybos, todėl nėra jokios tikimybės, kad į šiuos produktus paklius gyvūninės kilmės produktų pėdsakai.
Omega-3 polinesočiosios riebalų rūgštys yra ypač „jautrios“ ir lengvai suyrančios, todėl jos turi būti „apsaugotos“ ne tik prieš vartojimą, bet ir organizme, kai jas suvartojame. Štai kodėl šiame aliejuje yra 25% šalto spaudimo ekologiško alyvuogių aliejaus, kuris veikia kaip natūralus ir galingas antioksidantas. Šį alyvuogių aliejų pasirinkome dėl to, kad jame yra daug polifenolių, žinomų dėl savo antioksidacinių savybių. Būtent polifenolių kiekis alyvuogių aliejuje apsaugo Omega-3 riebalų rūgštis nuo oksidacijos.
Alyvuogių aliejui, kuriame gausu polifenolių, būdinga tai, kad jį nurijus, gerklėje jaučiamas dilgčiojimas ir turi šiek tiek kartoką skonį. Mūsų naudojamas aliejus gimsta šeimos ūkyje Ispanijoje. Čia Rafaelis ir jo šeima ypatingą dėmesį skiria ekologiškam ūkiui ir tvarumui, o mes jį reguliariai aplankome.
“Omega-3 Vegan” aliejus gerai toleruojamas dėl savo šviežumo: jo vartojimas nesukelia refliukso ir neturi nemalonaus kvapo.
Rekomenduojama paros dozė yra 5 ml, tai atitinka vieną arbatinį šaukštelį.
mikrodumblių Schizochytrium sp. aliejus, kuriame gausu DHR ir EPR (74 %), ypač grynas alyvuogių aliejus (23 %), saulėgrąžų aliejus, citrinų aliejus, rozmarinų ekstraktai, tokoferolių koncentruotas ekstraktas ir L-askorbilpalmitatas (antioksidantai), D-alfa-tokoferolis (vitaminas E), cholekalciferolis (vitaminas D).
Dozavimas 1 / 5 ml
Dumblių aliejus 0,7 / 3,5 g
Alyvuogių aliejus 0,2 / 1,1 g
Vitaminas D3 4 / 20 µg *
Vitaminas E 0,6 / 3 mg a-TE **
Riebalų rūgščių sudėtis:
- Omega-3 riebalų rūgštys, iš kurių: 400 / 2000 mg
EPR (Eikozapentaeno rūgštis) 122 / 609 mg
DPR (Dokozapentaeno rūgštis) 32 / 157 mg
DHR (Dokozaheksaeno rūgštis) 232 / 1158 mg
* 80 % / 400 % referencinės maistinės vertės (RMV)/
** 5 % / 25 % referencinės maistinės vertės (RMV)/
NORSAN OMEGA-3 VEGAN, 100 ml
“Omega-3 Vegan” sudėtyje yra grynas jūros dumblių aliejus. Aliejus išgaunamas iš mikrodumblių Schizochytrium sp. Tai mikroskopinis dumblis, besimaitinantis tik organinėmis ir augalinėmis medžiagomis, pavyzdžiui, negyvais lapais. Mikrodumbliuose Schizochytrium sp. ypač gausu Omega-3 DHR (DHA) ir EPR (EPA) jūrinių riebalų rūgščių. Taigi, jis puikiai tinka “Omega-3 Vegan” aliejui gaminti.
Gamybos procesas yra tvarus ir ekologiškas. Jūrų mikrodumbliai, kuriuos naudojame “Omega-3 Vegan” produktui gaminti, nėra iš jūros, jie auginami dideliuose rezervuaruose, kuriose yra dirbtinis jūros vanduo. Tai taupo išteklius ir išsaugo žuvies maistinę bazę. Tokiu būdu mes nesikišame į natūralią jūros ekosistemą, o žuvų ir krilių maisto atsargos lieka nepaliestos.
“Omega-3 Vegan” yra 100% augalinis produktas, be žuvies ar kitų gyvūninės kilmės ingredientų. Jis idealiai tinka vegetarams ir veganams. Jūrinės Omega-3 riebalų rūgštys yra iš jūrinių mikrodumblių Schizochytrium sp.
Mūsų dumblių aliejaus ir kapsulių gamyba yra atskirta nuo kitų mūsų produktų gamybos, todėl nėra jokios tikimybės, kad į šiuos produktus paklius gyvūninės kilmės produktų pėdsakai.
Omega-3 polinesočiosios riebalų rūgštys yra ypač „jautrios“ ir lengvai suyrančios, todėl jos turi būti „apsaugotos“ ne tik prieš vartojimą, bet ir organizme, kai jas suvartojame. Štai kodėl šiame aliejuje yra 25% šalto spaudimo ekologiško alyvuogių aliejaus, kuris veikia kaip natūralus ir galingas antioksidantas. Šį alyvuogių aliejų pasirinkome dėl to, kad jame yra daug polifenolių, žinomų dėl savo antioksidacinių savybių. Būtent polifenolių kiekis alyvuogių aliejuje apsaugo Omega-3 riebalų rūgštis nuo oksidacijos.
Alyvuogių aliejui, kuriame gausu polifenolių, būdinga tai, kad jį nurijus, gerklėje jaučiamas dilgčiojimas ir turi šiek tiek kartoką skonį. Mūsų naudojamas aliejus gimsta šeimos ūkyje Ispanijoje. Čia Rafaelis ir jo šeima ypatingą dėmesį skiria ekologiškam ūkiui ir tvarumui, o mes jį reguliariai aplankome.
“Omega-3 Vegan” aliejus gerai toleruojamas dėl savo šviežumo: jo vartojimas nesukelia refliukso ir neturi nemalonaus kvapo.
Rekomenduojama paros dozė yra 5 ml, tai atitinka vieną arbatinį šaukštelį.
mikrodumblių Schizochytrium sp. aliejus, kuriame gausu DHR ir EPR (74 %), ypač grynas alyvuogių aliejus (23 %), saulėgrąžų aliejus, citrinų aliejus, rozmarinų ekstraktai, tokoferolių koncentruotas ekstraktas ir L-askorbilpalmitatas (antioksidantai), D-alfa-tokoferolis (vitaminas E), cholekalciferolis (vitaminas D).
Dozavimas 1 / 5 ml
Dumblių aliejus 0,7 / 3,5 g
Alyvuogių aliejus 0,2 / 1,1 g
Vitaminas D3 4 / 20 µg *
Vitaminas E 0,6 / 3 mg a-TE **
Riebalų rūgščių sudėtis:
- Omega-3 riebalų rūgštys, iš kurių: 400 / 2000 mg
EPR (Eikozapentaeno rūgštis) 122 / 609 mg
DPR (Dokozapentaeno rūgštis) 32 / 157 mg
DHR (Dokozaheksaeno rūgštis) 232 / 1158 mg
* 80 % / 400 % referencinės maistinės vertės (RMV)/
** 5 % / 25 % referencinės maistinės vertės (RMV)/