APTAMIL HA1, 400 g
Pradinio maitinimo kūdikių pieno mišinys. Nuo gimimo.
Produkto sudėdamosios dalys: Laktozė (iš karvės PIENO), išrūgų baltymų hidrolizatas (iš karvės PIENO), augaliniai aliejai (palmių, rapsų, kokosų, didelę koncentraciją oleino rūgšties turintis saulėgrąžų aliejus, saulėgrąžų), galaktooligosacharidai (iš karvės PIENO), emulsiklis (riebalų rūgščių mono- ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, SOJŲ lecitinas), fruktooligosacharidai, kalio vandenilio fosfatas, kalcio chloridas, ŽUVŲ taukai, Mortierella alpina aliejus, cholino chloridas, L-askorbo rūgštis, taurinas, natrio L-askorbatas, Bifidobacterium breve M-16V, inozitolis, geležies (II) sulfatas, cinko sulfatas, uridino 5'- monofosfato natrio druskos, citidino 5'-monofosfatas, adenozino 5'-monofosfatas, inozino 5'- monofosfato natrio druskos, L-karnitinas, DL-alfa-tokoferilacetatas, nikotinamidas, guanozino 5'- monofosfato natrio druskos, kalcio D-pantotenatas, vario sulfatas, retinilo palmitatas, DL-alfa-tokoferolis, riboflavinas, tiamino hidrochloridas, piridoksino hidrochloridas, mangano sulfatas, kalio jodidas, folio rūgštis (pteroilmonoglutamo rūgštis), filochinonas (fitomenadionas), D-biotinas, natrio selenitas, cholekalciferolis, cianokobalaminas.
MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)
Energinė vertė |
276,00 kJ / 66,00 Kcal |
Riebalai |
3,30 g |
Sočiosios riebalų rūgštys |
1,60 g |
Angliavandeniai |
7,20 g |
Cukrūs |
7,10 g |
Baltymai |
1,50 g |
Druska |
0,06 g |
Paruošimo instrukcija: Svarbu tiksliai laikytis mišinio paruošimo ir dozavimo instrukcijos. Mišinį ruoškite šviežiai, sumaitinkite iš karto, nevartokite likučių. Nešildykite mišinio mikrobangų krosnelėje. 1. Nusiplaukite rankas. Mišinio ruošimui naudokite tik švarius arba sterilizuotus indus. 2. Užvirinkite geriamą vandenį ir ataušinkite iki 40°C. 3. Į buteliuką įpilkite lentelėje nurodytą vandens kiekį. 4. Mišinį dozuokite šaukšteliu, esančiu dėžutėje. Kaupą nubraukite švariu peiliu. 5. Į vandenį įberkite nurodytą skaičių dozavimo šaukštelių. 6. Buteliuką užsukite, ir laikant stačiai iš karto stipriai plakite 10 sekundžių arba kol ištirps milteliai. 7. Patikrinkite temperatūrą (turėtų būti 37°C).
Laikymo sąlygos: skardinę uždarykite ir laikykite sausoje vietoje (nuo 5 iki 25°C). Atidarytą pakuotę suvartokite per 4 savaites.
Alergenai: pienas, žuvys, sojos.
APTAMIL HA1, 400 g
Pradinio maitinimo kūdikių pieno mišinys. Nuo gimimo.
Produkto sudėdamosios dalys: Laktozė (iš karvės PIENO), išrūgų baltymų hidrolizatas (iš karvės PIENO), augaliniai aliejai (palmių, rapsų, kokosų, didelę koncentraciją oleino rūgšties turintis saulėgrąžų aliejus, saulėgrąžų), galaktooligosacharidai (iš karvės PIENO), emulsiklis (riebalų rūgščių mono- ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, SOJŲ lecitinas), fruktooligosacharidai, kalio vandenilio fosfatas, kalcio chloridas, ŽUVŲ taukai, Mortierella alpina aliejus, cholino chloridas, L-askorbo rūgštis, taurinas, natrio L-askorbatas, Bifidobacterium breve M-16V, inozitolis, geležies (II) sulfatas, cinko sulfatas, uridino 5'- monofosfato natrio druskos, citidino 5'-monofosfatas, adenozino 5'-monofosfatas, inozino 5'- monofosfato natrio druskos, L-karnitinas, DL-alfa-tokoferilacetatas, nikotinamidas, guanozino 5'- monofosfato natrio druskos, kalcio D-pantotenatas, vario sulfatas, retinilo palmitatas, DL-alfa-tokoferolis, riboflavinas, tiamino hidrochloridas, piridoksino hidrochloridas, mangano sulfatas, kalio jodidas, folio rūgštis (pteroilmonoglutamo rūgštis), filochinonas (fitomenadionas), D-biotinas, natrio selenitas, cholekalciferolis, cianokobalaminas.
MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)
Energinė vertė |
276,00 kJ / 66,00 Kcal |
Riebalai |
3,30 g |
Sočiosios riebalų rūgštys |
1,60 g |
Angliavandeniai |
7,20 g |
Cukrūs |
7,10 g |
Baltymai |
1,50 g |
Druska |
0,06 g |
Paruošimo instrukcija: Svarbu tiksliai laikytis mišinio paruošimo ir dozavimo instrukcijos. Mišinį ruoškite šviežiai, sumaitinkite iš karto, nevartokite likučių. Nešildykite mišinio mikrobangų krosnelėje. 1. Nusiplaukite rankas. Mišinio ruošimui naudokite tik švarius arba sterilizuotus indus. 2. Užvirinkite geriamą vandenį ir ataušinkite iki 40°C. 3. Į buteliuką įpilkite lentelėje nurodytą vandens kiekį. 4. Mišinį dozuokite šaukšteliu, esančiu dėžutėje. Kaupą nubraukite švariu peiliu. 5. Į vandenį įberkite nurodytą skaičių dozavimo šaukštelių. 6. Buteliuką užsukite, ir laikant stačiai iš karto stipriai plakite 10 sekundžių arba kol ištirps milteliai. 7. Patikrinkite temperatūrą (turėtų būti 37°C).
Laikymo sąlygos: skardinę uždarykite ir laikykite sausoje vietoje (nuo 5 iki 25°C). Atidarytą pakuotę suvartokite per 4 savaites.
Alergenai: pienas, žuvys, sojos.