Close
Paieškos rezultatai
Prekiių filtrai

Avokadų nerafinuotas aliejus, 100 ml

Prekės kodas: 46350
Prekės ženklas: Aliejus

Likutis: Yra
Pristatymo laikas: iki 5 d.d.
5,49€
Kaina galioja tik užsakant internetu
- +

Avokadų aliejus - vienas  vertingiausių augalinės kilmės aliejų,  Gausus nepakeičiamųjų riebalų rūgščių Omega-6 ir Omega-9, augalinių sterolių, ir ypač vitamino E. Aliejus ypač vertinamas kosmetikoje. Patiekalams suteikia išskirtinį švelnų skonį.

NAUDOJIMO BŪDAS: aliejus gali būti naudojamas kaip kosmetikos priemonė bei maistui. Maisto gamyboje aliejus naudojamas salotoms pagardinti. Kosmetologijoje arganų riešutų aliejus naudojamas veido ir kūno odos priežiūrai, paakių zonos, nagų ir plaukų priežiūrai. Tai puiki dieninio kremo alternatyva, tinka masažui (ypač mišiniuose su kitais aliejais), paakių odos drėkinimui, standinimui, sausoms alkūnių ar pėdų vietoms puoselėti. Gali būti naudojamas grynas arba mišiniuose su kitais aliejais.

SUDEDAMOSIOS DALYS: 100% avokadų aliejus

AGURKLIŲ ALIEJUS

Maistinė vertė (100 g)

900 kcal/3700 kJ:

riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

100 g

19 g

angliavandeniai

iš kurių cukrų

0 g

0 g

baltymai

0 g

druska0 g

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Kilmės šalis: Pietų Afrika.

Grynasis kiekis: 100 ml.

PARDAVĖJAS: UAB „Aliejaus spaudimo bazė“
Šilutės pl. 95B, Klaipėda LT-95112 
Tel.: +370 684 08084

Pirkėjai, pirkę šią prekę, taip pat įsigijo
Nesterilus indelis tyrimams, 100 ml paveikslėlis

Nesterilus indelis tyrimams, 100 ml

0,15€
Kaina galioja tik užsakant internetu
Nesterilus indelis tyrimams, 30 ml paveikslėlis

Nesterilus indelis tyrimams, 30 ml

0,13€
Kaina galioja tik užsakant internetu
NAUJOJI BARMUNĖ, simondsijų aliejus, nerafinuotas, spaustas, 50 ml paveikslėlis

NAUJOJI BARMUNĖ, simondsijų aliejus, nerafinuotas, spaustas, 50 ml

Migdolų riešutų nerafinuotas aliejus, 100 ml paveikslėlis
Laikinai neturime

Migdolų riešutų nerafinuotas aliejus, 100 ml

Migdolų riešutų aliejus gausus mononesočiųjų riebalų rūgščių Omega-9, šiek tiek polinesočiųjų Omega-6, vitamino E, augalinių sterolių. Aliejus ypač vertinamas kosmetikoje.