Ekologiška pilno grūdo ryžių košė "Fleur Alpine" nuo 4 mėn., 175 g
- Informacinis lapelisEkologiška pilno grūdo ryžių košė "Fleur Alpine" nuo 4 mėn., 175 g - Be glitimo;
- Nepridėta cukrų, sudėtyje yra natūralių cukrų;
- Be pieno;
- Be dažiklių ir konservantų;
- Be GMO;
- Ekologiškas produktas;
- Pagaminta Vokietijoje. Sertifikuota pagal DE-OKO-001.
 Sudedamosios dalys: 70 % smulkios ryžių kruopos*, 30 % pilno grūdo ryžių miltai*, vitaminas B1. *– iš ekologinių ūkių. Maistinė vertė (100 g): Energinė vertė 1628 kJ/384 kcal Riebalai – 1,3 g iš jų sočiųjų riebalų – 0,3 g Angliavandeniai – 83 g iš jų cukrų – 0,4 g Skaidulinės medžiagos – 1,9 g Baltymai – 8,6 g Druska – 0,01 g Vitaminas B1 – 1,6 mg Natrio - 5,3 mg Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris. Paruošimo būdai: labai paprastai paruošiama - pakanka užpilti vandeniu ar pienu. Užvirinti 100 ml pieno ir 100 ml vandens, atvėsinti iki 50°C ir supilti į dubenėlį. Įdėti 5 v. š. (25 g) košės miltelių ir gerai išmaišyti. Palikti 1 min. pastovėti, kol pasidarys reikiamos konsistencijos. Atvėsinti iki valgyti tinkamos temperatūros (~37°C). Paruoštos košės nešildyti mikrobangų krosnelėje. Laikymo sąlygos: laikykite originalioje pakuotėje, sausoje ir tamsioje vietoje, nuo 3 °С iki +25 °С laipsnių temperatūroje, santykinė oro drėgmė ne daugiau kaip 75 %. Atidarius suvartoti per 2-3 savaites. Kaskart po atidarymo vėl sandariai uždarykite pakuotę. 
Ekologiška pilno grūdo ryžių košė "Fleur Alpine" nuo 4 mėn., 175 g
- Informacinis lapelisEkologiška pilno grūdo ryžių košė "Fleur Alpine" nuo 4 mėn., 175 g - Be glitimo;
- Nepridėta cukrų, sudėtyje yra natūralių cukrų;
- Be pieno;
- Be dažiklių ir konservantų;
- Be GMO;
- Ekologiškas produktas;
- Pagaminta Vokietijoje. Sertifikuota pagal DE-OKO-001.
 Sudedamosios dalys: 70 % smulkios ryžių kruopos*, 30 % pilno grūdo ryžių miltai*, vitaminas B1. *– iš ekologinių ūkių. Maistinė vertė (100 g): Energinė vertė 1628 kJ/384 kcal Riebalai – 1,3 g iš jų sočiųjų riebalų – 0,3 g Angliavandeniai – 83 g iš jų cukrų – 0,4 g Skaidulinės medžiagos – 1,9 g Baltymai – 8,6 g Druska – 0,01 g Vitaminas B1 – 1,6 mg Natrio - 5,3 mg Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris. Paruošimo būdai: labai paprastai paruošiama - pakanka užpilti vandeniu ar pienu. Užvirinti 100 ml pieno ir 100 ml vandens, atvėsinti iki 50°C ir supilti į dubenėlį. Įdėti 5 v. š. (25 g) košės miltelių ir gerai išmaišyti. Palikti 1 min. pastovėti, kol pasidarys reikiamos konsistencijos. Atvėsinti iki valgyti tinkamos temperatūros (~37°C). Paruoštos košės nešildyti mikrobangų krosnelėje. Laikymo sąlygos: laikykite originalioje pakuotėje, sausoje ir tamsioje vietoje, nuo 3 °С iki +25 °С laipsnių temperatūroje, santykinė oro drėgmė ne daugiau kaip 75 %. Atidarius suvartoti per 2-3 savaites. Kaskart po atidarymo vėl sandariai uždarykite pakuotę. 






















