Ekologiška pilno grūdo ryžių košė "Fleur Alpine" nuo 4 mėn., 175 g
Ekologiška pilno grūdo ryžių košė "Fleur Alpine" nuo 4 mėn., 175 g
- Be glitimo;
- Nepridėta cukrų, sudėtyje yra natūralių cukrų;
- Be pieno;
- Be dažiklių ir konservantų;
- Be GMO;
- Ekologiškas produktas;
- Pagaminta Vokietijoje. Sertifikuota pagal DE-OKO-001.
Sudedamosios dalys: 70 % smulkios ryžių kruopos*, 30 % pilno grūdo ryžių miltai*, vitaminas B1.
*– iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 g):
Energinė vertė 1628 kJ/384 kcal
Riebalai – 1,3 g
iš jų sočiųjų riebalų – 0,3 g
Angliavandeniai – 83 g
iš jų cukrų – 0,4 g
Skaidulinės medžiagos – 1,9 g
Baltymai – 8,6 g
Druska – 0,01 g
Vitaminas B1 – 1,6 mg
Natrio - 5,3 mg
Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris.
Paruošimo būdai: labai paprastai paruošiama - pakanka užpilti vandeniu ar pienu. Užvirinti 100 ml pieno ir 100 ml vandens, atvėsinti iki 50°C ir supilti į dubenėlį. Įdėti 5 v. š. (25 g) košės miltelių ir gerai išmaišyti. Palikti 1 min. pastovėti, kol pasidarys reikiamos konsistencijos. Atvėsinti iki valgyti tinkamos temperatūros (~37°C). Paruoštos košės nešildyti mikrobangų krosnelėje.
Laikymo sąlygos: laikykite originalioje pakuotėje, sausoje ir tamsioje vietoje, nuo 3 °С iki +25 °С laipsnių temperatūroje, santykinė oro drėgmė ne daugiau kaip 75 %. Atidarius suvartoti per 2-3 savaites. Kaskart po atidarymo vėl sandariai uždarykite pakuotę.
Ekologiška pilno grūdo ryžių košė "Fleur Alpine" nuo 4 mėn., 175 g
Ekologiška pilno grūdo ryžių košė "Fleur Alpine" nuo 4 mėn., 175 g
- Be glitimo;
- Nepridėta cukrų, sudėtyje yra natūralių cukrų;
- Be pieno;
- Be dažiklių ir konservantų;
- Be GMO;
- Ekologiškas produktas;
- Pagaminta Vokietijoje. Sertifikuota pagal DE-OKO-001.
Sudedamosios dalys: 70 % smulkios ryžių kruopos*, 30 % pilno grūdo ryžių miltai*, vitaminas B1.
*– iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 g):
Energinė vertė 1628 kJ/384 kcal
Riebalai – 1,3 g
iš jų sočiųjų riebalų – 0,3 g
Angliavandeniai – 83 g
iš jų cukrų – 0,4 g
Skaidulinės medžiagos – 1,9 g
Baltymai – 8,6 g
Druska – 0,01 g
Vitaminas B1 – 1,6 mg
Natrio - 5,3 mg
Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris.
Paruošimo būdai: labai paprastai paruošiama - pakanka užpilti vandeniu ar pienu. Užvirinti 100 ml pieno ir 100 ml vandens, atvėsinti iki 50°C ir supilti į dubenėlį. Įdėti 5 v. š. (25 g) košės miltelių ir gerai išmaišyti. Palikti 1 min. pastovėti, kol pasidarys reikiamos konsistencijos. Atvėsinti iki valgyti tinkamos temperatūros (~37°C). Paruoštos košės nešildyti mikrobangų krosnelėje.
Laikymo sąlygos: laikykite originalioje pakuotėje, sausoje ir tamsioje vietoje, nuo 3 °С iki +25 °С laipsnių temperatūroje, santykinė oro drėgmė ne daugiau kaip 75 %. Atidarius suvartoti per 2-3 savaites. Kaskart po atidarymo vėl sandariai uždarykite pakuotę.