URBAN FOOD milteliai MORKŲ MILTELIAI, 100 g

  • Informacinis lapelis

    Produkto vertė:

    Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO

    Maistingumo deklaracija: 

    100 g produkto energetinė vertė:

    1130 kJ/370kcal
    Baltymai5,5 g
    Angliavandeniai45,8 g

    iš kurių cukrų

    44,1 g

    skaidulinės medžiagos

    20,7 g
    Riebalai1,6 g
    Kalis1950 mg (1625%*)
    Fosforas294 mg (37%*)
    Magnis2,5 mg (18%*)
    Vitaminas A1758 µg (845%*)
    Vitaminas E3,1 mg (31%*)

    *Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

     

     1 a.š. morkų miltelių = 100 g šviežių morkų

     

    Sudedamosios dalys: 100% džiovintos morkos.

    Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

    Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

     

    NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius morkų miltelių berkite ant salotų, į košes, troškinius, padažus, konditerinius gaminius. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.

    Panaudojimo būdai: paruoštiems patiekalams; daržovių, mėsos, žuvies konservavimui; salotų padažams; lydytam sūriui; įdarytiems tešlos gaminiams; makaronams; pyragams; picoms; kepiniams; duonai; užpildams; šviežiems, šaldytiems, pasterizuotiems, džiovintiems padažams; marinatams; produktų spalvinimui.

     
    RECEPTAS: Košė "Pilvuko ramybė"
    100 g. avižinių dribsnių užpilame karštu vandeniu ir palaukiame kol išbrinks. Į košę įmaišome 1 a.š. topinambų miltelių, 1 a.š. morkų miltelių, įdedame 1 smulkiai supjaustytą kriaušę ir pabarstome cinamonu.
     
    Košėje esančios skaidulinės medžiagos palengvina maisto judėjimą virškinamuoju traktu, apsaugo nuo vidurių užkietėjimo, mažina cholesterolio koncentraciją bei gliukozės kiekį kraujyje po valgio.

     

     
    Morkų miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą morkų naudą.
    Procesas:
    1. Natūraliai užaugintos morkos
    2. Rankomis surinktos ir atrinktos
    3. Džiovinamos žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
    4. Džiovintos morkos sumalamos patogiam vartojimui!
    Jūs gaunate 100% džiovintas morkas ir nieko daugiau. 
     

    Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

    ! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

URBAN FOOD milteliai MORKŲ MILTELIAI, 100 g

Prekė nebetiekiama
Daugiau informacijos
Prekės kodas: 49016
Gamintojas: UAB "Kvalitetas"
Morkų milteliai pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, turi daug beta karotino, vitaminų (vitamino A, vitamino C, Vitamino K ir vitamino B6) ir mineralų (cinko, mangano, magnio, kalio ir kalcio), padeda apsaugoti ląsteles, baltymus ir fermentus nuo žalingo aplinkos poveikio. Puikus natūralus dažiklis - suteikia švelnią geltoną spalvą. Morkų milteliai yra skirti kokteiliams, gėrimams, sportiniam maistui, žolelių gėrimams, jogurtams, desertams, užkandžiams, padažams ruošti, kepimui. 1 a.š. morkų miltelių = 100 g šviežių morkų. Kilmės šalis: Lietuva
Rekomenduojami produktai
  • Informacinis lapelis

    Produkto vertė:

    Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO

    Maistingumo deklaracija: 

    100 g produkto energetinė vertė:

    1130 kJ/370kcal
    Baltymai5,5 g
    Angliavandeniai45,8 g

    iš kurių cukrų

    44,1 g

    skaidulinės medžiagos

    20,7 g
    Riebalai1,6 g
    Kalis1950 mg (1625%*)
    Fosforas294 mg (37%*)
    Magnis2,5 mg (18%*)
    Vitaminas A1758 µg (845%*)
    Vitaminas E3,1 mg (31%*)

    *Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

     

     1 a.š. morkų miltelių = 100 g šviežių morkų

     

    Sudedamosios dalys: 100% džiovintos morkos.

    Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

    Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

     

    NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius morkų miltelių berkite ant salotų, į košes, troškinius, padažus, konditerinius gaminius. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.

    Panaudojimo būdai: paruoštiems patiekalams; daržovių, mėsos, žuvies konservavimui; salotų padažams; lydytam sūriui; įdarytiems tešlos gaminiams; makaronams; pyragams; picoms; kepiniams; duonai; užpildams; šviežiems, šaldytiems, pasterizuotiems, džiovintiems padažams; marinatams; produktų spalvinimui.

     
    RECEPTAS: Košė "Pilvuko ramybė"
    100 g. avižinių dribsnių užpilame karštu vandeniu ir palaukiame kol išbrinks. Į košę įmaišome 1 a.š. topinambų miltelių, 1 a.š. morkų miltelių, įdedame 1 smulkiai supjaustytą kriaušę ir pabarstome cinamonu.
     
    Košėje esančios skaidulinės medžiagos palengvina maisto judėjimą virškinamuoju traktu, apsaugo nuo vidurių užkietėjimo, mažina cholesterolio koncentraciją bei gliukozės kiekį kraujyje po valgio.

     

     
    Morkų miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą morkų naudą.
    Procesas:
    1. Natūraliai užaugintos morkos
    2. Rankomis surinktos ir atrinktos
    3. Džiovinamos žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
    4. Džiovintos morkos sumalamos patogiam vartojimui!
    Jūs gaunate 100% džiovintas morkas ir nieko daugiau. 
     

    Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

    ! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Rekomenduojami produktai
Pirkėjai, pirkę šią prekę, taip pat įsigijo
Susiję produktai

Mano krepšelis