URBAN FOOD milteliai ŠALTALANKIŲ MILTELIAI, 100 g
- Informacinis lapelis
Produkto vertė:
Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO
Maistingumo deklaracija: 100 g produkto energetinė vertė:
1899 kJ/452kcal Angliavandeniai 54,97 g iš kurių cukrų
3,43 g skaidulinės medžiagos 18,1 g Riebalai 16,65 g sočiųjų riebalų rūgštys
3,2 g Omega 3
2,88 % Omega 6
3,99 % Omega 9
3,93 % Ląsteliena 18,1 g Baltymai 20,52 g Druska 0 g Mononesočiųjų riebalų 35,9 % Polinesočiųjų riebalų 41,5 % Vitaminas C 120 mg Vitaminas A 296 µg (37 %*) Vitaminas D 14,5 µg (290 %*) Vitaminas E 9,5 mg (95 %*) Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
1 a.š. šaltalankių miltelių = 100 g šviežių šaltalankio uogų
Sudedamosios dalys: 100% džiovintos šaltalankių uogos.
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius šaltalankių uogų miltelių berkite į kokteilius, košes, jogurtą, salotas. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Pastaba: šaltalankio milteliai yra gaunami išdžiovinus šaltalankių uogas ir jas sumalus su visomis sėklytėmis, kuriose yra natūralaus aliejaus, todėl beriant į vandenį neatsiskleidžia visas skonis.
Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, užpilams, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.
Šaltalankių milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.
Šaltalankio miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą uogų naudą.
Procesas:- Natūraliai užaugintos uogos
- Rankomis surinktos ir atrinktos uogos
- Džiovinama žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
- Džiovintos uogos sumalamos patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintas šaltalankių uogas ir nieko daugiau.Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
URBAN FOOD milteliai ŠALTALANKIŲ MILTELIAI, 100 g
- Informacinis lapelis
Produkto vertė:
Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO
Maistingumo deklaracija: 100 g produkto energetinė vertė:
1899 kJ/452kcal Angliavandeniai 54,97 g iš kurių cukrų
3,43 g skaidulinės medžiagos 18,1 g Riebalai 16,65 g sočiųjų riebalų rūgštys
3,2 g Omega 3
2,88 % Omega 6
3,99 % Omega 9
3,93 % Ląsteliena 18,1 g Baltymai 20,52 g Druska 0 g Mononesočiųjų riebalų 35,9 % Polinesočiųjų riebalų 41,5 % Vitaminas C 120 mg Vitaminas A 296 µg (37 %*) Vitaminas D 14,5 µg (290 %*) Vitaminas E 9,5 mg (95 %*) Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).
1 a.š. šaltalankių miltelių = 100 g šviežių šaltalankio uogų
Sudedamosios dalys: 100% džiovintos šaltalankių uogos.
Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.
Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.
NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius šaltalankių uogų miltelių berkite į kokteilius, košes, jogurtą, salotas. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Pastaba: šaltalankio milteliai yra gaunami išdžiovinus šaltalankių uogas ir jas sumalus su visomis sėklytėmis, kuriose yra natūralaus aliejaus, todėl beriant į vandenį neatsiskleidžia visas skonis.
Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, užpilams, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.
Šaltalankių milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.
Šaltalankio miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą uogų naudą.
Procesas:- Natūraliai užaugintos uogos
- Rankomis surinktos ir atrinktos uogos
- Džiovinama žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
- Džiovintos uogos sumalamos patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintas šaltalankių uogas ir nieko daugiau.Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.
! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.