DION SPORTLAB COLLAGEN PLUS, Šokolado sk., 300 g
- Informacinis lapelis
COLLAGEN Plus – labai hidrolizuoti mažos molekulinės masės kolageno peptidai
∙ optimizuotas greitam ir visapusiškam kūno įsisavinimui;
∙ greitai ir lengvai ištirpsta vandenyje;
∙ sudėtyje yra hialurono rūgšties;
∙ formulės sudėtyje taip pat yra vitamino C, acerola ir erškėtuogių ekstrakto.Sudedamosios dalys:
[Collagen Plus] hidrolizuotas kolagenas 90%, acerola ekstraktas, erškėtuogių ekstraktas, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, obuolių rūgštis, pieno rūgštis), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė), L-askorbo rūgštis, hialurono rūgštis.
[Collagen Dessert] hidrolizuotas kolagenas 85%, kakavos milteliai, karamelė, kvapiosios medžiagos, tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė), DL-a-tokoferilacetatas, retinilo acetatas, cholekalciferolis.
Maistinė vertė
[Collagen Plus]100 g 10 g* Energinė vertė 1598 kJ =
376 kcal160 kJ =
38 kcalRiebalai 0 g 0 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g 0 g Angliavandeniai 4 g 0,4 g iš kurių cukrų 2 g 0,2 g Baltymai 90 g 9 g Druska <0,1 g <0,1 g Vitaminas C 800 mg /1000% 80 mg /100% Hidrolizuotas kolagenas** 90 g 9 g Acerola ekstraktas 1:10 500 mg 50 mg Erškėtuogių ekstraktas 1:10 500 mg 50 mg Hialurono rūgštis 500 mg 50 mg * 10 g = 2× 10 ml kaušeliai. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles.
%NRV – Referencinės maistinės vertės.
** - I ir III tipo kolageno kompleksas.
Maistinė vertė
[Collagen Desert]100 g 50 g* Energinė vertė 1550 kJ =
365 kcal775 kJ =
183 kcalRiebalai 1 g 0,5 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g 0,3 g Angliavandeniai 4 g 2 g iš kurių cukrų 1 g 0,5 g Baltymai 85 g 42,5 g Druska <0,1 g <0,1 g Vitaminas A 800 μg /100% 400 μg /50% Vitaminas D 5 μg /100% 2,5 μg /50% Vitaminas E 12 mg /100% 6 mg /50% Hidrolizuotas kolagenas** 85 g 42,5 g * 50 g = 3× 25 ml kaušeliai. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles.
%NRV – Referencinės maistinės vertės.
** - I ir III tipo kolageno kompleksas.Vartojimas:
Collagen Plus: Sumaišyti 2 kaušelius (10 g) miltelių su 200-500 ml vandens ar sulčių.
Collagen Dessert: 3 šaukštus (50 g) miltelių intensyviai sumaišykite šaukštu su 100 ml šalto vandens, – produktas akimirksniu pradeda tirštėti ir po 1 minutės pasiekia tankiausią konsistenciją. Patarimas: kietėjimui šaldyti šaldytuve nereikia, tačiau paruoštas produktas, atvėsintas iki 5-10°C, turi malonesnį skonį.
DION SPORTLAB COLLAGEN PLUS, Šokolado sk., 300 g
Daugiau informacijos
Prekės kodas: 230798
kad būtų užtikrintas normalus kraujagyslių, kaulų, kremzlių, dantenų, odos, dantų veikimas.
Rekomenduojami produktai
- Informacinis lapelis
COLLAGEN Plus – labai hidrolizuoti mažos molekulinės masės kolageno peptidai
∙ optimizuotas greitam ir visapusiškam kūno įsisavinimui;
∙ greitai ir lengvai ištirpsta vandenyje;
∙ sudėtyje yra hialurono rūgšties;
∙ formulės sudėtyje taip pat yra vitamino C, acerola ir erškėtuogių ekstrakto.Sudedamosios dalys:
[Collagen Plus] hidrolizuotas kolagenas 90%, acerola ekstraktas, erškėtuogių ekstraktas, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, obuolių rūgštis, pieno rūgštis), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė), L-askorbo rūgštis, hialurono rūgštis.
[Collagen Dessert] hidrolizuotas kolagenas 85%, kakavos milteliai, karamelė, kvapiosios medžiagos, tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), saldikliai (acesulfamas K, sukralozė), DL-a-tokoferilacetatas, retinilo acetatas, cholekalciferolis.
Maistinė vertė
[Collagen Plus]100 g 10 g* Energinė vertė 1598 kJ =
376 kcal160 kJ =
38 kcalRiebalai 0 g 0 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g 0 g Angliavandeniai 4 g 0,4 g iš kurių cukrų 2 g 0,2 g Baltymai 90 g 9 g Druska <0,1 g <0,1 g Vitaminas C 800 mg /1000% 80 mg /100% Hidrolizuotas kolagenas** 90 g 9 g Acerola ekstraktas 1:10 500 mg 50 mg Erškėtuogių ekstraktas 1:10 500 mg 50 mg Hialurono rūgštis 500 mg 50 mg * 10 g = 2× 10 ml kaušeliai. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles.
%NRV – Referencinės maistinės vertės.
** - I ir III tipo kolageno kompleksas.
Maistinė vertė
[Collagen Desert]100 g 50 g* Energinė vertė 1550 kJ =
365 kcal775 kJ =
183 kcalRiebalai 1 g 0,5 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g 0,3 g Angliavandeniai 4 g 2 g iš kurių cukrų 1 g 0,5 g Baltymai 85 g 42,5 g Druska <0,1 g <0,1 g Vitaminas A 800 μg /100% 400 μg /50% Vitaminas D 5 μg /100% 2,5 μg /50% Vitaminas E 12 mg /100% 6 mg /50% Hidrolizuotas kolagenas** 85 g 42,5 g * 50 g = 3× 25 ml kaušeliai. Miltelių tankis gali skirtis, dėl to gali būti nedidelis svorio netikslumas naudojant matavimo šaukštą. Tiksliam rezultatui rekomenduojama naudoti svarstykles.
%NRV – Referencinės maistinės vertės.
** - I ir III tipo kolageno kompleksas.Vartojimas:
Collagen Plus: Sumaišyti 2 kaušelius (10 g) miltelių su 200-500 ml vandens ar sulčių.
Collagen Dessert: 3 šaukštus (50 g) miltelių intensyviai sumaišykite šaukštu su 100 ml šalto vandens, – produktas akimirksniu pradeda tirštėti ir po 1 minutės pasiekia tankiausią konsistenciją. Patarimas: kietėjimui šaldyti šaldytuve nereikia, tačiau paruoštas produktas, atvėsintas iki 5-10°C, turi malonesnį skonį.