APTAMIL PEPTI MCT, 450 g

Informacinis lapelis

SPECIALIOS MEDICININĖS PASKIRTIES MAISTO PRODUKTAS Kūdikiams turintiems alergiją karvės pienui su virškinimo funkcijos sutrikimais. Nuo gimimo.

Produkto sudėdamosios dalys: Gliukozės sirupas, išrūgų baltymų hidrolizatas (iš karvės PIENO), vidutinės grandinės trigliceridai (kokosų ir / arba palmių aliejus),  augaliniai aliejai (rapsų, saulėgrąžų, palmių, Mortierella alpina, didelę koncentraciją oleino rūgšties turintis saulėgrąžų aliejus), maltodekstrinas, kalcio fosfatas, kalio citratas, emulsiklis (riebalų rūgščių monogliceridų ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai), ŽUVŲ taukai, kalcio chloridas, kalio divandenilio fosfatas, cholino chloridas, magnio vandenilio fosfatas, L-askorbo rūgštis, inozitolis, taurinas,  natrio chloridas, kalio chloridas, L-karnitinas, geležies (II) sulfatas, cinko sulfatas, DL-alfa-tokoferilacetatas, uridin- 5'- fosforo rūgšties natrio druskos, citidin- 5'- monofosforo rūgštis, kalcio D-pantotenatas, adenozin- 5'- fosforo rūgštis, inozin- 5'- fosforo rūgšties natrio druskos, nikotinamidas, DL-alfa- tokoferolis,  guanozin- 5'- fosforo rūgšties natrio druskos, vario sulfatas, riboflavinas, retinilo palmitatas, tiamino hidrochloridas, piridoksino hidrochloridas, kalio jodidas, folio rūgštis (pteroilmonoglutamo rūgštis), natrio selenitas, mangano sulfatas, filochinonas (fitomenadionas), D-biotinas, cholekalciferolis, cianokobalaminas.

MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)

Energinė vertė

276,00 kJ / 66,00 Kcal

Riebalai

3,40 g

Sočiosios riebalų rūgštys

2,10 g

Angliavandeniai

7,20 g

Cukrūs

1,10 g

Baltymai

1,80 g

Druska

0,05 g

Paruošimo instrukcija: Svarbu tiksliai laikytis mišinio paruošimo ir dozavimo instrukcijos. Mišinį ruoškite šviežiai, sumaitinkite iš karto, nevartokite likučių. Nešildykite mišinio mikrobangų krosnelėje. 1. Nusiplaukite rankas. Mišinio ruošimui naudokite tik švarius arba sterilizuotus indus. 2. Užvirinkite geriamą vandenį ir ataušinkite iki 40°C. 3. Į buteliuką įpilkite lentelėje nurodytą vandens kiekį. 4. Mišinį dozuokite šaukšteliu, esančiu dėžutėje. Kaupą nubraukite švariu peiliu. 5. Į vandenį įberkite nurodytą skaičių dozavimo šaukštelių. 6. Buteliuką užsukite, ir laikant stačiai iš karto stipriai plakite  10 sekundžių arba kol ištirps milteliai. 7. Patikrinkite temperatūrą (turėtų būti 37°C).

Laikymo sąlygos: skardinę uždarykite ir laikykite sausoje vietoje (nuo 5 iki 25°C). Atidarytą pakuotę suvartokite per 4 savaites.

Alergenai: pienas, žuvys. 

Vaistinės, turinčios prekę

APTAMIL PEPTI MCT, 450 g

Prekė nebetiekiama
Daugiau informacijos
Prekės kodas: 82089
Gamintojas: Milupa GmbH
Informacinis lapelis

SPECIALIOS MEDICININĖS PASKIRTIES MAISTO PRODUKTAS Kūdikiams turintiems alergiją karvės pienui su virškinimo funkcijos sutrikimais. Nuo gimimo.

Produkto sudėdamosios dalys: Gliukozės sirupas, išrūgų baltymų hidrolizatas (iš karvės PIENO), vidutinės grandinės trigliceridai (kokosų ir / arba palmių aliejus),  augaliniai aliejai (rapsų, saulėgrąžų, palmių, Mortierella alpina, didelę koncentraciją oleino rūgšties turintis saulėgrąžų aliejus), maltodekstrinas, kalcio fosfatas, kalio citratas, emulsiklis (riebalų rūgščių monogliceridų ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai), ŽUVŲ taukai, kalcio chloridas, kalio divandenilio fosfatas, cholino chloridas, magnio vandenilio fosfatas, L-askorbo rūgštis, inozitolis, taurinas,  natrio chloridas, kalio chloridas, L-karnitinas, geležies (II) sulfatas, cinko sulfatas, DL-alfa-tokoferilacetatas, uridin- 5'- fosforo rūgšties natrio druskos, citidin- 5'- monofosforo rūgštis, kalcio D-pantotenatas, adenozin- 5'- fosforo rūgštis, inozin- 5'- fosforo rūgšties natrio druskos, nikotinamidas, DL-alfa- tokoferolis,  guanozin- 5'- fosforo rūgšties natrio druskos, vario sulfatas, riboflavinas, retinilo palmitatas, tiamino hidrochloridas, piridoksino hidrochloridas, kalio jodidas, folio rūgštis (pteroilmonoglutamo rūgštis), natrio selenitas, mangano sulfatas, filochinonas (fitomenadionas), D-biotinas, cholekalciferolis, cianokobalaminas.

MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)

Energinė vertė

276,00 kJ / 66,00 Kcal

Riebalai

3,40 g

Sočiosios riebalų rūgštys

2,10 g

Angliavandeniai

7,20 g

Cukrūs

1,10 g

Baltymai

1,80 g

Druska

0,05 g

Paruošimo instrukcija: Svarbu tiksliai laikytis mišinio paruošimo ir dozavimo instrukcijos. Mišinį ruoškite šviežiai, sumaitinkite iš karto, nevartokite likučių. Nešildykite mišinio mikrobangų krosnelėje. 1. Nusiplaukite rankas. Mišinio ruošimui naudokite tik švarius arba sterilizuotus indus. 2. Užvirinkite geriamą vandenį ir ataušinkite iki 40°C. 3. Į buteliuką įpilkite lentelėje nurodytą vandens kiekį. 4. Mišinį dozuokite šaukšteliu, esančiu dėžutėje. Kaupą nubraukite švariu peiliu. 5. Į vandenį įberkite nurodytą skaičių dozavimo šaukštelių. 6. Buteliuką užsukite, ir laikant stačiai iš karto stipriai plakite  10 sekundžių arba kol ištirps milteliai. 7. Patikrinkite temperatūrą (turėtų būti 37°C).

Laikymo sąlygos: skardinę uždarykite ir laikykite sausoje vietoje (nuo 5 iki 25°C). Atidarytą pakuotę suvartokite per 4 savaites.

Alergenai: pienas, žuvys. 

Vaistinės, turinčios prekę

Mano krepšelis